Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Usporedba
Favoriti
Prijavi se

Projekt tvrtke GRAFOCENTAR d.o.o. „ Jačanje tržišne pozicije poduzeća GRAFOCENTAR d.o.o. primjenom mrežnih marketinških rješenja“ referentne oznake KK.03.2.1.17.0462 financiran je unutar poziva za dostavu projektnih prijava „WWW vaučeri za MSP-ove“ Operativnog programa Konkurentnosti i kohezija 2014.-2020.

Provedbom projekta u trajanju od 12 mjeseci potaknuta su ulaganja u ukupnom iznosu 122.500,00 kn te je povećana konkurentnost i kapaciteti poslovanja poduzeća.

Tvrtka Grafocentar d.o.o. je križevačko poduzeće specijalizirano za opskrbu poduzeća i ureda kompletnim uredskim materijalom, uredskom i informatičkom opremom te kompletnim uslugama grafičkog dizajna i tiskarskih usluga

Ciljevi ovog projekta su:
- Kontinuirano ulaganje u tehnologiju kako bi se pružila najviša kvaliteta proizvoda i usluga
- Izradom web trgovine za usluge grafičkog dizajna i ostalih tiskarskih usluga ekonomično raspodijeliti sredstva i smanjiti vrijeme izrade
- Jačanje tržišne pozicije i konkurentnosti tvrtke
- Specijaliziranom web trgovinom optimizirat će se protok informacija među zainteresiranim stranama
- Podrška razvoju informacijskog društva u Republici Hrvatskoj
- Održati prepoznatljiv image kvalitetne usluge grafičkog dizajna i tiska na području cijele regije

Rezultat projekta je izrađena nova web stranice tvrtke specijalizirana za zaprimanje narudžbi vezanih za područje izrade proizvoda iz područja grafičkog dizajna i ostalih tiskarskih usluga.

Provedbom ovog projekta prošireni su proizvodnih kapaciteta tvrtke te je omogućen daljnji rast i razvoja poduzeća. Također tvrtka se projektom izdvojila iz konkurencije u području usluga tiska inovativnim pristupom.

Ukupna vrijednost projekta je 122.500,00 HRK a iznos prihvatljivih troškova 98.000,00 od čega Europska Unija sufinancira 78.400,00 HRK.
Trajanje projekta je godinu dana (od 14.2.2019. do 14.2.2020.)

Kontakt osoba za više informacija je Saša Vuković (sasa.vukovic@kc.t-com.hr).


VSC Pro+ Online Trgovina   Prodaja Internet Trgovine